Diamond, cel mai nou club din Predeal, se deschide pe 31 martie

Turiștii din Predeal vor putea să se bucure de mai multă distracție începând din luna aprilie, odată cu deschiderea clubului Diamond în cadrul hotelului Carmen. Pe 31 martie este anunțată deschiderea clubului la care au confirmat prezența artiști și vedete din televiziune și showbiz-ul autohton. Clubul își propune să devină, în cel mai scurt timp, prima opțiune în materie de distracție pentru turiștii de pe Valea Prahovei.

Concertul de lansare a clubului va fi susținut de Anda Adam, care va fi urmată pe scenă de Nonis G, unul dintre cei mai în vogă cântăreți ai momentului. Raluca Bădulescu și Mircea Zara și-au invitat prietenii în seara lansării clubului. Printre surprizele pregătite de organizatori vor fi momente de cabaret, burlesque show și diverse dansuri traditionale, muzică live și degustarea cocktail-urilor realizate exclusiv pentru seara deschiderii. Cei care vor dori să experimenteze noi băuturi vor putea gusta din cocktailul Diamond, un plus de energie pentru întreaga noapte.

Am ales numele de Dimond de la asocierea clubului cu piatra prețioasă pentru că petrecerile de aici vor fi rafinate cu o atmosferă unică, pe care nu o vor găsi în altă parte. Clubul nu este unul exclusivist, ne dorim ca toți turiștii care ajung la munte și sunt în căutare distracției de noapte să aleagă club Diamond. Este accesibil din punctul de vedere al prețurilor, dar cu petreceri memorabile, petreceri tematice, show-uri de cabaret, concerte unplugged cu artiști cunoscuți și seri cu defilări de modă și muzică live”, a spus Nicoleta Bogdan, reprezentat hotel Carmen.

Clubul va fi deschis în fiecare sâmbătă și are o capacitate de peste 100 de persoane.

>>Gold Easter Party

Leave a Reply

Your email address will not be published.